Foodtopia
by Andreas Rieger

Deel deze pagina!

Foodtopia
by Andreas Rieger

Andreas Rieger is chef-kok van restaurant Einsunternull* in Berlijn. Andreas volgde een klassieke koksopleiding en kookte bij diverse topzaken. Zijn Foodtopia? Niet langer met ganzenlever, kreeft en andere bedreigde of discutabele dierlijke producten werken. Bij Einsunternull kookt hij voor 100% met eenvoudige ingrediënten uit de stadsregio. Andreas: “Het vergt veel meer creativiteit om met simpele producten sterwaardige gerechten te maken dan overal truffel over te schaven.” Andreas voert deze puriteinse visie ook door in zijn eigen leven: bewuster en minder bezit, meer aandacht voor Moeder Aarde.

 Frank Lindner   Nina Slagmolen  Arjen Moes

Lees verder

Contact

Food Inspiration Magazine is hét digitale vakblad voor de foodserviceprofessional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Het gratis digitale magazine verschijnt elke maand. Trends, culinaire inspiratie, interviews, conceptwatching en journalistieke reportages staan centraal. In het online magazine hebben beeld en geluid een hoofdrol, waardoor lezen een belevenis is. Het gaat naar ruim 65.000 foodprofessionals en food-volgers in Nederland en België. Vragen? Neem contact op met de redactie.
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel dit artikel

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoek

Type hier je zoekwoord(en):
Vul minimaal 3 karakters in.

Food Inspiration Magazine

Food Inspiration Magazine is hét digitale vakblad voor de foodserviceprofessional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Het gratis digitale magazine verschijnt elke maand. Trends, culinaire inspiratie, interviews, conceptwatching en journalist
Volledig scherm