Foodtopia
by Mitsuharu Tsumura

Deel deze pagina!

Foodtopia
by Mitsuharu Tsumura

Mitsuharu Tsumura is een geboren Peruaan met Japanse roots. Ruim een eeuw geleden trokken de eerste Japanners naar Peru. Met de jaren is er een eigen crossover kookstijl ontstaan die de Japanse keuken blendt met die uit Peru, genaamd Nikkei cuisine.

Mitsuhar’s Foodtopia? Deze stroming naar het hoogste plan tillen. Dat is dan ook wat hij doet in zijn restaurant Maido (nr. 8 op the World’s 50 Best Restaurants 2018). Op het menu onder andere een Nikkei ceviche en een Short Rib Estofondo Nikkei bereid met lokale ingrediënten.

Lees verder

 Frank Lindner  Nina Slagmolen  Lisa Muller Arjen Moes

Contact

Food Inspiration Magazine is hét digitale vakblad voor de foodserviceprofessional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Het gratis digitale magazine verschijnt elke maand. Trends, culinaire inspiratie, interviews, conceptwatching en journalistieke reportages staan centraal. In het online magazine hebben beeld en geluid een hoofdrol, waardoor lezen een belevenis is. Het gaat naar ruim 65.000 foodprofessionals en food-volgers in Nederland en België. Vragen? Neem contact op met de redactie.
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel dit artikel

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoek

Type hier je zoekwoord(en):
Vul minimaal 3 karakters in.

Food Inspiration Magazine

Food Inspiration Magazine is hét digitale vakblad voor de foodserviceprofessional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Het gratis digitale magazine verschijnt elke maand. Trends, culinaire inspiratie, interviews, conceptwatching en journalist
Volledig scherm