Joost Scholten    Nina Slagmolen  Xiao Er Kong

Van de normale topdrukte op het terras is bij het Utrechtse café de Zaak niets over. In deze periode verdient de bruine kroeg normaal gesproken het geld. Nu rest niets dan verbouwen en voorbereiden op een nieuwe tijd. Bedrijfsleider Ferdinand Mauritz verheugt zich niet op de aanstaande periode van afstand en hygiëne. “Horecamedewerkers zullen actief moeten controleren en corrigeren.”

INTERVIEW

  3 min

DE (ON)MOGELIJKHEDEN VAN HYPERHYGIËNE IN HET BRUINE CAFÉ

Joost Scholten    Nina Slagmolen  Xiao Er Kong

Van de normale topdrukte op het terras is bij het Utrechtse café de Zaak niets over. In deze periode verdient de bruine kroeg normaal gesproken het geld. Nu rest niets dan verbouwen en voorbereiden op een nieuwe tijd. Bedrijfsleider Ferdinand Mauritz verheugt zich niet op de aanstaande periode van afstand en hygiëne. “Horeca-medewerkers zullen actief moeten controleren en corrigeren.”

  3 min

Overzicht magazines

Food Inspiration Magazine is hét digitale vakblad voor de foodserviceprofessional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Het gratis digitale magazine verschijnt elke maand. Het Food Inspiration Magazine gaat naar ruim 65.000 foodprofessionals.
Volledig scherm