Dok Tel Aviv

Must visit voor 2019

Deel deze pagina!

Tel Aviv heeft ons verrast. Open, levendig, gastvrij, smakelijk, innovatief, internationaal. Leerzaam vanwege de prachtige groentegerechten en opkomende chefs. Een vonkende fusionkeuken op 4,5 uur vliegen van Amsterdam.

Lees verder

 Maaike de Reuver  Lukas Vlaar  Rainier van IJzendoorn  Arjen Moes

Asaf Doktor is een jonge chef die gestalte geeft aan de eigen identiteit van de Israelische keuken. In zijn restaurant Dok proeven we de mooiste koolrabi die we ooit geproefd hebben: gepoft en geblakerd in een hete oven. In het minirestaurant - binnen een foodbar met een aantal barkrukken en 

twee tafels, terras op straat biedt ruimte aan meer eters - gebruikt Doktor uitsluitend producten uit Israel. Het menu is grotendeels vegetarisch, met de langzame garing van kool als techniek die smaakexplosies tot gevolg hebben. Ook de wijnen zijn afkomstig uit Israël.

Dok Tel Aviv

Must visit voor 2019

100% lokaal, dus ook geen koffie

Dok, Shlomo Ibn Gabirol Street 8, Tel Aviv

Contact

Neem contact op met de redactie
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel dit aritkel

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoek

Type hier je zoekwoord(en):
Vul minimaal 3 karakters in.

Overzicht magazines

Food Inspiration Magazine is hét digitale vakblad voor de foodserviceprofessional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Het gratis digitale magazine verschijnt elke maand. Het Food Inspiration Magazine gaat naar ruim 65.000 foodprofessionals.
Volledig scherm