Must visit voor 2019

Dok Tel Aviv

Dok, Shlomo Ibn Gabirol Street 8, Tel Aviv

100% lokaal, dus ook geen koffie

Must visit voor 2019

Dok Tel Aviv

twee tafels, terras op straat biedt ruimte aan meer eters - gebruikt Doktor uitsluitend producten uit Israel. Het menu is grotendeels vegetarisch, met de langzame garing van kool als techniek die smaakexplosies tot gevolg hebben. Ook de wijnen zijn afkomstig uit Israël.

Asaf Doktor is een jonge chef die gestalte geeft aan de eigen identiteit van de Israelische keuken. In zijn restaurant Dok proeven we de mooiste koolrabi die we ooit geproefd hebben: gepoft en geblakerd in een hete oven. In het minirestaurant - binnen een foodbar met een aantal barkrukken en 

 Maaike de Reuver  Lukas Vlaar  Rainier van IJzendoorn  Arjen Moes

Lees verder

Tel Aviv heeft ons verrast. Open, levendig, gastvrij, smakelijk, innovatief, internationaal. Leerzaam vanwege de prachtige groentegerechten en opkomende chefs. Een vonkende fusionkeuken op 4,5 uur vliegen van Amsterdam.

Deel deze pagina!

Overzicht magazines

Food Inspiration Magazine is hét digitale vakblad voor de foodserviceprofessional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Het gratis digitale magazine verschijnt elke maand. Het Food Inspiration Magazine gaat naar ruim 65.000 foodprofessionals.
Volledig scherm