Enkel de 50 snelste lezers kunnen er bij zijn.

Horeca Expo Gent, flex meet

waar
wanneer

maandag 20 november
van 12.30 tot 14.00

Horeca Expo Gent, flex meet

Hoogtepunt van de middag wordt een q&a met Kobe Desramaults die met zijn Chambre Séparée een nieuwe horecaervaring naar Gent brengt!

Food Inspiration brengt op maandag 20 november van 12.30 tot 14.00 uur 100 fans, inspirators, ambassadeurs en partners samen op de Horeca Expo in Gent om inspiratie uit te wisselen, te innoveren, te delen én te proeven.  

Dat doen we met trendwatchers die de topics van morgen tackelen en horecaondernemers die conceptueel denken. Onze eigen Hans Steenbergen neemt je mee in de horecawereld van gisteren, van vandaag en morgen!

We hebben de afgelopen jaren 100 magazines gemaakt. We blikken terug op de meest spraakmakende topics die de revue zijn gepasseerd, en samen met onze trouwste lezers en nieuwe fans blikken we vooruit op de Belgische horeca van de toekomst.

Enkel de 50 snelste lezers kunnen er bij zijn. 

maandag 20 november
van 12.30 tot 14.00

wanneer
waar

Overzicht magazines

Food Inspiration Magazine is hét digitale vakblad voor de foodserviceprofessional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Het gratis digitale magazine verschijnt elke maand. Het Food Inspiration Magazine gaat naar ruim 65.000 foodprofessionals.
Volledig scherm