Maandag 16-10-17 uitverkocht!

Dinsdag 17-10-17 nog 50 tickets beschikbaar!

By Kitchen Republic

By Luc van brussel

Spijsbereiders

 By Peter Derks & Roland van Balen

Cut the Crap

By Schilo van Coevorden

Koning van de chocolade &
keizer van de tomaten

By Dominique & Julius Persoone

Vegan foie gras

By Paul florizoone

Hartverwarmende hospiltality 

Spruit & Oh na mi kimchi

End of good enough 

By Hans Steenbergen

The Avocado Show

By Jamie Verheije, Julien Zaal & Ron Simpson

By Smith Tea

By Olympia Provisions

Gefermenteerde thee als frisdrank – wat iets totaal anders is dan gezoete ijsthee – wordt de drank die de wereld gaat veroveren. Eindelijk krijgt de categorie volwassen frisdranken een serieus coole en gezond alternatief. Een serieuze verrijking van de drankenkaart. Op Food Inspiration Days de premiere op de catwalk.

Ook dit jaar presenteren we weer een geweldige line-up.

De sprekers

Keep Portland weird

Food Inspiration presenteert een unieke samenwerking met de meest gave foodstad van Amerika: Portland, city of makers. Een delegatie van founders-makers komt naar Veghel om hun innovaties te delen, te proeven, te beleven. 

Hoe goed kun je een worst maken? Maar hoeveel beter kun je een worst ‘branden'? Olympia Provisions laat zien dat ook kleine ’indi’ brands een verhaal te vertellen hebben.

By Stumptown Coffee

De meest innovatieve koffieketen ter wereld – aanjager van de third coffeewave en love brand van ingewijden – vliegt naar Nederland om hun laatste innovaties met koffie te delen. Hoe je nog steeds kunt verrassen met de meest geliefde opwekkende warme drank ter wereld. 

Het is ongelooflijk hoeveel meer je met thee kunt doen. Smith Tea presenteert vernieuwingen die hun weg gaan vinden in hotels, restaurants, bars.

De Amsterdamse food-incubator komt met de premiere van twee veelbelovende ‘indi’ food brands die op het punt staan de foodmarkt te veroveren. De catwalk gaat open voor onafhankelijke entrepreneurs die het beter willen doen dan de grote jongens.

Het meest creatieve foodduo van Nederland laat zien hoe ongelooflijk leuk, spannend, verrassend en verhalend een gang van een diner kan zijn. Hun video over Anderhalf ging viral en is in de wereld van foodprofessionals als een bom ingeslagen. De twee gaan we zien met een verbazingwekkende live-demo.

De succesvolle founder van Greenways en pioneer van het smaakvolle vegetarisme zet zich schrap voor een veelbelovende publieksdegustatie. Is  vegan foie gras mogelijk? Als zijn product overtuigt qua textuur en smaak, is dit een mijlpaal voor de oprukkende groente-gastronomie en een ode aan diervriendelijk dineren.

De crisis is voorbij: het nieuwe verhaal dient zich aan. Jonge influencers krijgen invloed. De ernst van de crisis, de zwaarte van het voedseldebat laten we achter ons. Het mag weer licht, feestelijk, optimistisch, blij. We gaan van vintage naar bling,  van binnenkant naar buitenkant. Met food flaneren op de social catwalk als remedie tegen een onbehaaglijke wereld.
Why not.


Recentelijk the talk of the town van Amsterdam door hun fotogenieke instagrammable gerechten waarin de avocado schittert op een manier die we nergens ter wereld eerder hebben gezien. Kleur, compositie en esthetiek zijn net zo belangrijk voor de architectuur van het gerecht als smaak. 

Een van de meest ondernemende hospitality-professionals van Nederland is vastbesloten om van Regardz het meest gelukkige en gastvrije bedrijf ter wereld te maken. Om dat te doen heeft hij een heel nieuwe filosofie ontwikkeld over gastvrijheid. Hij vertelt hoe hij dit aanpakt.

Dominique, de rock & roll chocolatier, ondernemer en culinaire wereldreiziger van België heeft met topchef René Redzepi bijzondere avonturen beleefd in de jungle en komt zijn ervaringen delen. Zijn zoon Julius heeft vrij gekregen van school om zijn ongelooflijke diepgaande kennis en liefde voor de tomaat te delen: een unieke duo-presentatie van vader en zoon en een publieksdegustatie om nooit te vergeten.

De meest bereisde en internationale topchef van Nederland neemt ons mee op een culinaire wereldreis met als eindbestemming een deadliest catch tocht boven de poolcirkel op jacht naar de King Crab. Een fascinerend ontdekkingstocht naar waar het eten vandaan komt. 

By Brew dr. Kombucha


Maandag 16-10-17 uitverkocht!

Dinsdag 17-10-17 nog 50 tickets beschikbaar!

Ook dit jaar presenteren we weer een geweldige line-up.

Hans Steenbergen
End of good enough

Peter Derks & Roland van Balen
Spijsbereiders

Dominique & Julius Persoone
Tomaten vs. chocolade

Luc van Bussel
Hartverwarmende hospiltality 

Schilo van Coevorden
Cut the Crap

Paul Florizoone
Vegan foie gras

Kitchen Republic
Spruit & Oh na mi kimchi

Jamie Verheije & founder Julien Zaal
The Avocado Show

Smith Tea, Brew dr.. Olympia Provisions, Stumptown
Keep Portland Weird

Food Inspiration presenteert een unieke samenwerking met de meest gave foodstad van Amerika: Portland, city of makers. Een delegatie van founders-makers komt naar Veghel om hun innovaties te delen, te proeven, te beleven.

Wat is de architectuur van de succesvolle ervaring van de toekomst?  Doe maar gek want gewoon is niet goed genoeg.

DE LINE-UP:

Food Inspiration Magazine

Food Inspiration Magazine is hét digitale vakblad voor de foodserviceprofessional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Het gratis digitale magazine verschijnt elke maand. Trends, culinaire inspiratie, interviews, conceptwatching en journalist
Volledig scherm