Let op! Al 95% uitverkocht

Let op! Al 95% uitverkocht

Deze maand is het zo ver! De Food Inspiration Days Outdoor 2023. Samen met ruim 1.200 foodprofessionals gaan we ‘back to the flavor’. Binnen dit thema staan echte ontmoetingen en verbindingen met de makers centraal. Ben jij erbij?

CuliAir is het enige luchtballonrestaurant ter wereld. SVH meesterkok Angélique Schmeinck kookt er op de hete lucht van de ballon. En dat doet ze ook tijdens Food Inspiration Days Outdoor! Op 20 en 21 juni gaat CuliAir de lucht in. Alle bezoekers van het event maken kans op een plekje in de ballon en een unieke culinaire ervaring. Reserveer snel je ticket voor de Food Inspiration Days Outdoor en maak kans op zo'n diner op grote hoogte! 

Hoog nieuws

sprekers en workshops

Let op! Al 95% uitverkocht

Jan Dirk en
Peter van der Voort
remeker kaas

Jan Dirk en Peter van der Voort zijn niet alleen sprekers tijdens de Food Inspiration Days Outdoor, ze zijn ook de gastheren. Het evenement vindt plaats op hun terrein, het terrein van Boerderij Engelenhove in Ede. Al vanaf 1650 maakt de familie Van der Voort kaas, met respect voor de natuur. De familie boert biologisch en maakt geen gebruik van bestrijdingsmiddelen. Van de melk van hun bruine Jersey koeien wordt rauwmelkse kaas gemaakt. Deze Remeker kaas staat over de hele wereld bekend om de kwaliteit.

the social chef
kunstenares

Op de Food Inspiration Days Outdoor verzorgt Nele Vandeneede een workshop waarbij de gasten multizintuigelijk geprikkeld worden. Dit zal gebeuren middels een dansvoorstelling en daarop geïnspireerde smaak- en eetbelevingen rondom het thema 'The Social Chef'. Hierbij werkt zij samen met dansers van dansgezelschap Dansnest en koksstudenten van De Rooi Pannen Tilburg Horeca.

Prikkel je zintuigen tijdens deze workshop waar smaak- en eetbeleving centraal staat.

Niven Kunz en
Virginie van Bronckhorst
groentenchef

Op zijn 24e ontving chef Niven Kunz als een van de jongste Nederlandse chefs ooit een Michelinster. Inmiddels runt hij samen met zijn vrouw Virginie van Bronckhorst restaurant Triptyque in Wateringen. In 2022 ontving Triptyque van Michelin een groene ster. Tijdens de Food Inspiration Days Outdoor vertelt hij over de variëteit van groenten en combineert die met producten van Remeker. 

Maaike de reuver
trendwatcher

Maaike de Reuver is hoofdredacteur van Food Inspiration. Zij schrijft en vertelt over trends en ontwikkelingen in de foodbranche. Dat doet ze ook op de Food Inspiration Days Outdoor, waar ze samen met Hans Steenbergen het thema 'Back to the flavor' duidt aan de hand van sprekende voorbeelden. Ze laat tijdens het plenaire programma, door middel van een interactieve trendpresentatie, de bezoekers van het event kennismaken met de smaak van de toekomst.

Thijs meliefste
sterrenchef

In 2015 opende Thijs Meliefste zijn restaurant Meliefste in het Zeeuwse Wolphaartsdijk. In 2020 werd het restaurant onderscheiden met een Michelinster. Ook is de chef onderdeel van culinair genootschap Les Patrons Cuisiners. Tijdens de dinsdag van de Food Inspiration Days Outdoor laat Thijs zien -en proeven!- hoe je een gerecht van topniveau maakt van producten afkomstig van de boerderij. In dit geval van de boerderij van Remeker.

Jaap Korteweg
Those vegan cowboys

Those Vegan Cowboys is het bedrijf dat Jaap Korteweg oprichtte nadat hij De Vegetarische Slager verkochte aan Unilever. Zijn doel is hetzelfde, het product anders. Those Vegan Cowboys produceert met behulp van een technologisch proces plantaardige zuivelproducten. Hoe? Korteweg vertelt erover op de Food Inspiration Days Outdoor '23. 

sprekers en workshops

CuliAir is het enige luchtballonrestaurant ter wereld. SVH meesterkok Angélique Schmeinck kookt er op de hete lucht van de ballon. En dat doet ze ook tijdens Food Inspiration Days Outdoor! Op 20 en 21 juni gaat CuliAir de lucht in. Alle bezoekers van het event maken kans op een plekje in de ballon en een unieke culinaire ervaring. Reserveer snel je ticket voor de Food Inspiration Days Outdoor en maak kans op zo'n diner op grote hoogte! 

Hoog nieuws

Rafael de Lima -
Wine Experience
wijnkenner

Rafael de Lima is een Portugese wijnkenner met een eigen wijnbar genaamd de Lima’s Wine Bar in Porto. Hij staat bekend om zijn specialisatie in het organiseren van wijntastings met foodpairings én inhoud. Je proeft niet alleen de meest bijzondere wijnen in combinatie met bijpassende gerechten, je leert ook echt wat tijdens zijn sessies. Maak het mee op de Food Inspiration Days Outdoor!

de spijsbereiders
culinair concept denkers

Roland van Balen en Peter Derks zijn het creatieve duo achter De Spijsbereiders. Vanuit uitvalsbasis Den Bosch bedenken ze concepten die telkens opnieuw weten te verrassen en te verleiden. Tijdens de Food Inspiration Days Outdoor organiseren ze een Spijsveiling, waarbij bezoekers kunnen 'bieden' op innovatieve ideeën van startende ondernemers in food. Het belooft een spectaculaire, interactieve show te worden die je als bezoeker van 'de Days' zeker niet wilt missen!

Een interactieve spijsveiling waarbij je kennis maakt met de meest innovatieve start-ups. 

Hans steenbergen trendwatcher

Hans Steenbergen wordt ook wel de foodservice-filosoof genoemd. Hij is al jaren de trendwatcher van Nederland op het gebied van eten en drinken. In 2009 richtte hij Food Inspiration op. Het magazine was het eerste digitale magazine voor foodprofessionals ter wereld. Inmiddels is Food Inspiration een internationaal inspiratieplatform voor foodprofessionals.

Op 20 & 21 juni gaan we samen met 20+ (keynote) sprekers en 600 foodprofessionals per dag dieper in op de trends en ontwikkelingen binnen de foodservicebranche.

Laat je daarnaast inspireren door de interactieve workshops. Proef, leer en ervaar tijdens de Food Inspiration Days Outdoor.
Ben jij er ook bij?

Food Inspiration Magazine

Food Inspiration Magazine is hét digitale vakblad voor de foodserviceprofessional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Het gratis digitale magazine verschijnt elke maand. Trends, culinaire inspiratie, interviews, conceptwatching en journalist
Volledig scherm