PUUROESTERS is het oesterconcept van Makro en de Oestercompagnie. Elk soort oester heeft een unieke smaak. Deze wordt bepaald door zeewater, voeding, bodemstructuur en temperatuur.

Kies voortaan eenvoudig altijd de juiste oester voor elke gelegenheid en smaak. Elke oestersoort hebben we een eigen kleur label gegeven. Deze kleur is makkelijk te herkennen op de verpakking. Van zoet tot zilt, verkrijgbaar in manden van 6, 12, 24 en 48 stuks.

Kijk op www.puuroesters.nl voor meer informatie.


In samenwerking met De Oestercompagnie lanceerde Makro oesterconcept PUUROESTERS. De smaak van oesters is afhankelijk van verschillen in zeewater, voeding, bodemstructuur en temperatuur. We hebben de oesters onderverdeeld in verschillende kleuren. Die kleur is duidelijk herkenbaar op de verpakking. Zo kies je voor elke gelegenheid en smaak altijd de juiste oester. Van zoet tot zilt, verkrijgbaar in mandjes van 6, 24 en 48 stuks. Kijk op www.puuroesters.nl voor meer informatie.


Food Inspiration Magazine

Food Inspiration Magazine is hét digitale vakblad voor de foodserviceprofessional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Het gratis digitale magazine verschijnt elke maand. Trends, culinaire inspiratie, interviews, conceptwatching en journalist
Volledig scherm