Of bestel het Trendreport hier

Inclusief Trendseminar

Marktcijfers van 10 kanalen

Toekomstblik op 2023

7 toekomstige foodservicetrends

Offline: This content can only be displayed when online.

Benieuwd
naar de food trends van 2023?

FOOD INSPIRATION
2023
TRENDREPORT
Hoe ontwikkelt de foodservicebranche zich? Waar liggen kansen voor ondernemers en op welke trends kan je met jouw bedrijf inspelen?
In het Trendreport 2023 zijn 7 belangrijke trends, 10 kanalen binnen foodservice en fundamentele cijfers opgenomen. We geven alvast een voorproefje van de trends die 2023 gaan bepalen.

"Ik kijk elk jaar uit naar het Trendreport van Food Inspiration;
dit geeft ons pragmatische inzichten voor product- & conceptontwikkeling in foodservice."
Arina Abbring, Marketing Manager bij NewForrest


Offline: This content can only be displayed when online.

DEZe bedrijven
kochten het trendreport 2022In de VS werken dark-kitchenmerken via een zogenaamd hub-and-spoke-model: een lokaal web van centrale keukens waarbij niet alleen consumenten en supermarkten, maar ook restaurants van verse maaltijden worden voorzien.
In de gehele foodverstrekking, en ook bij tankshops, zullen toenemend geautomatiseerde systemen voor bestelling en betaling hun intrede doen, zoals grab & go-concepten en app-gebaseerde automaten.


4. ontwikkelingen on 
the go


3. ontwikkelingen in restaurants


2. Top 10 wensen van 
Gen Z'ers op de werkvloer


1. Nieuwe
arbeidsvoorwaardenDe krapte op de arbeidsmarkt was nog nooit zo groot. Door de focus te leggen op diversiteit, gelijkheid, inclusiviteit en ruimte en vrije tijd voor medewerkers maak je jouw bedrijf aantrekkelijker om te werken.
 
1. Goede beloning én vrije tijd
2. Veel overleg, kort en informeel
3. Regelmatige feedback
4. Flexibele werktijden, thuis en op kantoor
5. ... 

Lees meer over het aantrekken van personeel en nieuwe arbeidsvoorwaarden in het Food Inspiration Trendreport.FOOD INSPIRATION
2023
TREND
REPORT

Food Inspiration Magazine

Food Inspiration Magazine is hét digitale vakblad voor de foodserviceprofessional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Het gratis digitale magazine verschijnt elke maand. Trends, culinaire inspiratie, interviews, conceptwatching en journalist
Volledig scherm